Учителя-добровольця з Великої Олександрівки зустрічали колеги та учні рідної школи

25 Грудня 2014 13:15
volex.in.ua

volex.in.ua

У відпустку з зони проведення АТО прибув воїн – доброволець, учитель предмету «Захист вітчизни» Великоолександрівської ЗОШ I – III ст. №1 Ігор Соловйов.

На урочистій лінійці колегу та наставника вітали учительський та учнівський колективи школи. Ігор Володимирович подякував колегам та учням за підтримку українських воїнів та привітав усіх з наступаючими новорічними святами, побажавши землякам, перш за все, мирного неба.

Користуючись нагодою, вчитель-захисник поздоровив учнів школи, які показали найкращі у районі результати предметних олімпіад та конкурсів і вручив їм солодкі подарунки.

Окрім урочистої лінійки, Ігор Соловйов зустрівся з учнями старших класів, для яких провів своєрідний практичний урок зі свого предмета. Власним прикладом Ігор Володимирович продемонстрував, що «Захист Вітчизни» для нього не лише шкільний предмет, а й справа його честі та життя.

Вже у новорічну ніч вчитель, який за власним бажанням і покликом серця, боронить нашу державу, знову візьме до рук зброю, аби його учні, рідні, колеги мали змогу зустріти ранок нового року у мирі та спокої з вірою у щасливе майбутнє нашої держави.

volex.in.ua

volex.in.ua