У Новій Каховці відбувся благодійний аукціон «Діти – дітям АТО»

25 Грудня 2014 15:16
khoda.gov.ua

khoda.gov.ua

Вперше у місті Нова Каховка в День Святого Миколая відбувся благодійний аукціон «Діти – дітям АТО». Організатори  – виконавчий комітет Новокаховської міської ради, громадська організація «Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад» – доклали максимум зусиль, щоб подарувати новокаховчанам і гостям чудовий настрій, а головне – зібрати кошти для дітей, які перебувають у зоні АТО.

Взяти участь в аукціоні прийшли не тільки новокаховчани, а й гості з Херсона, Берислава, Цюрупинська та Чаплинки. На торгах було представлено близько 20 лотів.
Найдорожче присутні оцінили боксерські рукавички з автографом Віталія Кличка, які виставив на торги депутат Новокаховської міської ради Костянтин Черепанов (права – 1000 грн, ліва – 800 грн), золоті освячені образки святого Миколая (1000 грн, 900 грн, 800 грн), картину А.Терещука, написану маслом (900 грн). Одним з найбільш неординарних лотів стала пляшка мексиканської текіли, що пішла з торгів за 600 грн.
Але найбільше аукціон запам’ятається, напевно, тією душевною і теплою атмосферою, що панувала тут, а також приємними і несподіваними сюрпризами.
Останній лот вразив гостей до глибини душі. Хлопчик з Нової Каховки, Артем, приніс на аукціон одну зі своїх найдорожчих і улюблених речей – бінокль часів Великої Вітчизняної війни. Сам же і представив його. В результаті торгів бінокль за 900 гривень придбав гість з Берислава Олексій Чачибая і подарував його Артему. Той ще довго намагався повернути бінокль, поки весь зал не переконав Артемка: це – подарунок!
В результаті було зібрано більше 10 тисяч гривень. Не дивлячись на те, що це перший подібний аукціон в місті, пройшов він успішно, і є надія на те, що починання проводити благодійні аукціони стане однією з багатьох добрих традицій Нової Каховки, яку підтримають ще більше небайдужих людей та меценатів.