Херсонські міліціонери повернулися додому після несення служби у зоні АТО [Відео]

25 Грудня 2014 08:01

10 найдосвідченіших працівників оперативних підрозділів херсонської міліції майже місяць несли службу у надзвичайно важких умовах на Сході України, ведучи боротьбу із ворогами нашої держави, розшукуючи зловмисників та захищаючи мирних жителів. По поверненню на командира групи чекала радісна звістка. Поки підполковник міліції відстоював мир і свободу України, у нього народився онук Михайло.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Незважаючи на пізню годину прибуття правоохоронців, ніхто з працівників Управління не розходився, усі з нетерпінням чекали приїзду своїх колег. Зустрічали бійців керівництво УМВС, особовий склад, рідні міліціонерів та журналісти. Втомлені після довгої дороги, загартовані та ще більш змужнілі бійці зі щасливими посмішками на обличчях тиснули руки своїм колегам, обіймали батьків, дружин та дітей.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Перший заступник начальника УМВС полковник міліції Юрій Квятківськийпривітав своїх підлеглих з поверненням додому, подякував їм за гідну службу та сказав, що пишається такими співробітниками, їх витримкою та стійкістю.

– Головне, що наша група повернулася без втрат, усі виконали поставлені перед ними особливо важливі завдання, – зазначив Юрій Квятківський.

За сумлінне та бездоганне служіння Українському народу командира групи херсонських оперативників відзначили державною нагородою «Орден Данила Галицького». Також оперативники розповіли про умови несення служби, про охорону громадського порядку у містах і селах Донбасу, розшук і затримання злочинців, допомогу населенню.

Міліціонери сказали, що у разі необхідності готові у будь-який час знову вирушити на Схід держави заради відновлення там миру та якнайшвидшого відродження життєдіяльності населених пунктів.

За матеріалами СЗГ УМВС України в Херсонській області