У Херсоні вручено премію «Людина року»

24 Грудня 2014 06:24
city.kherson.ua

city.kherson.ua

За ініціативи центру розвитку особистості «Імя» та за підтримки міського голови Володимира Миколаєнка в Херсоні відбулося вручення премії «Людина року». Високу відзнаку отримали найкращі херсонці у багатьох сферах життєдіяльності міста.

Серед нагороджених – депутат Херсонської міської ради Еліко Маркелія,  що відома своїм значним внеском в забезпечення наших військових всім необхідним, тренер з плавання Стелла Бенедик, вихованці якої цього року стали багаторазовими чемпіонами Європи, естрадно-циркова студія «Jin Roh», що отримала право представляти країну на міжнародних конкурсах.

city.kherson.ua

city.kherson.ua

В категорії «Спорт» переміг Олександр Єременко, який до всіх своїх міжнародних титулів у карате додав перемогу у чемпіонаті Японії – країни, що подарувала цей вид спорту світу. Не залишились непоміченими і успіхи людей творчих – вокалістів, хореографів, художників, декораторів. 

У привітанні до переможців і присутніх міський голова Володимир Миколаєнко відзначив, що йому дуже приємно брати участь у врученні премії, яка є визнанням саме громадськості міста, а це найсуворіший і найщиріший суддя. Всі лауреати протягом минулого року зробили дуже багато для прославлення нашого міста на всю країну і світ, і отримали визнання, на яке заслуговують. 

city.kherson.ua

city.kherson.ua