Учні Милівської школи передали ляльки-мотанки для захисників Вітчизни

23 Грудня 2014 16:40
rdaberyslav.gov.ua

rdaberyslav.gov.ua

У наш непростий час, коли країна потерпає від зовнішнього ворога на сході, особливо важливим є виховання у підростаючого покоління патріотизму, гордості за свою Батьківщину та її захисників.

Саме на такій хвилі у Милівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшла Декада оборонно-масової  та спортивної роботи.

Для учнів було організовано екскурсію до шкільного краєзнавчого музею, де діти пізнали минуле свого рідного краю та познайомилися з життєвим шляхом видатних односельчан. У шкільній бібліотеці організовано виставку на військово-патріотичну тематику.

Особливо пройшла зустріч школярів з учасником АТО Олександром Кулішем, який, будучи у короткій відпустці, знайшов час завітати до рідної школи. Його історії з захопленням слухали і діти, і вчителі. Усі присутні прониклися гордістю за тих, хто добровільно вступив до лав Української армії і захищає цілісність та незалежність нашої держави. Учитель української мови Н.В. Литовченко з учнями 9 – 11 класів передали однополчанам Олександра ляльки-мотанки, зроблені власноруч, які стануть оберегами для наших захисників.