Проблемами дітей у Херсоні опікуватиметься Координаційна рада

23 Грудня 2014 14:50
Kord_rada_22_12_14

city.kherson.ua

Проблемами дітей опікуватиметься Координаційна рада, про це повідомили в Управлінні громадських зв’язків Херсонської міської ради.

Міський голова Володимир Миколаєнко видав розпорядження, яким створено Координаційну раду у справах дітей при виконавчих органах херсонської міської ради. Раду створено з метою поліпшення координаційної роботи служб і установ, що займаються проблемами дітей, для координації діяльності органів місцевого самоврядування та громадськості у сфері соціально-правового захисту дітей та профілактики правопорушень.

Документом затверджено склад Координаційної ради у справах дітей при виконавчих органах Херсонської міської ради та Положення про неї. Очолив раду заступник міського голови Сергій Черевко.

Серед основних завдань, що поставлено перед радою – є вивчення, аналіз та прогнозування соціальних та морально-етичних процесів у дитячому середовищі, розробка пріоритетних напрямків роботи з підлітками, здійснення заходів щодо забезпечення прав, свобод і законних інтересів дітей, запобігання вчиненню ними злочинів та правопорушень. Також внесення пропозицій до проектів програм соціально-економічного розвитку міста у частині соціального захисту, забезпечення прав і свобод, законних інтересів дітей, запобігання вчиненню ними правопорушень та бездоглядності.

До складу раду увійшли:

Капліна Віра,  начальник служби у справах дітей управління молоді та спорту міської ради, заступник голови Координаційної ради;

Бокій Катерина, головний спеціаліст служби у справах дітей управління молоді та спорту міської ради, секретар Координаційної ради;

Дубовік Надія, директор Херсонського міського центру зайнятості;

Єлісєєв Андрій, начальник відділу громадської безпеки ХМУ УМВС Українив Херсонській області;

Єфанов Антон, директор Херсонського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;

Зубенко Вікторія, начальник служби у справах дітей Комсомольської районної у м. Херсоні ради;

Кліментенко Юрій, начальник управління молоді та спорту міської ради;

Лісовик Лілія, начальник служби у справах дітей Дніпровської районної у м. Херсоні ради;

Межерицька Світлана, начальник управління охорони здоров’я міської ради;

Ніконов Юрій, начальник управління освіти міської ради.