Херсонських міліціонерів привітали з професійним святом

22 Грудня 2014 07:31

З нагоди відзначення 23-річниці Дня міліції начальник ХМУ УМВС Роман Панасюк привітав працівників райвідділів міста з професійним святом. Він висловив щиру вдячність всім міліціонерам та побажав мужності, витримки успіхів та наснаги.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Херсонських міліціонерів привітав міський голова Володимир Миколаєнко: «Херсонці завжди покладаються на вас, саме ви забезпечуєте мир і порядок у нашому місті, безпеку і захист громадян. Бажаю вам зберегти повагу і довіру людей. Зі свого боку розраховую на нашу спільну діяльність, щоб наше місто залишилось мирним, затишним і спокійним. Дякую вам за відповідальну, важливу роботу!». Володимир Васильович нагородив 15 працівників херсонських райвідділів Почесними грамотами міського голови.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Представники Козацтва за зразкове виконання службових обов’язків відзначили нагородою Козацьким хрестом «За заслуги» підполковника міліції Олександра Худяковата старшого лейтенанта міліції Олександра Стадніка. Отаман Херсонського козачого полку Михайло Запорожець зазначив, що поруч із міліціонерами є небайдужі городяни, які виконують свій громадянський обов’язок пліч-о-пліч з міліцією. Так, орден «За заслуги» отримав лікар хірург Херсонської міської лікарні ім. Карабелєша Володимир Саідов. Він допоміг правоохоронцям затримати злочинців, які скоїли розбійний напад.

Також у день свята прийшли привітати своїх шефів учні школи-інтернату ім. Т.Шевченка. Діти співали міліціонерам пісні та читали вірші. А також подарували «дерево щастя», яке зробили власноруч. Шефи, у свою чергу, привітали діток зі святом Святого Миколая та подарували солодощі.

У день відзначення річниці Дня міліції херсонських правоохоронців привітав настоятель Свято-Покровського храму протоієрей Михайло. Він подякував працівникам міліції за тяжку роботу та побажав миру і благополуччя їм та їх сім’ям.

38 співробітників райвідділів міста заохотили з нагоди професійного свята почесними грамотами, відзнаками, грошовими нагородами та преміями.

Прес-служба УМВС України в Херсонській області