У Новотроїцькому районі пройшла виставка “Таврійські умільці”

21 Грудня 2014 16:45
9475_thumbНа базі Новотроїцької гімназії пройшла традиційна районна виставка “Таврійські  умільці”, яку організовують для навчальних закладів педагоги Будинку дитячої та юнацької творчості. Цьогоріч майже 100 учнів із 15 шкіл та вихованців гуртків Будинку творчості представили свої вироби із соломки, інформує прес-служба Новотроїцької райдержадміністрації.
Юні учасники виставки створили 36 солом’яних шедеврів: картини, композиції, аплікації, панно, іграшки, домашні тварини, побутові предмети та обереги.
Журі виставки, до якого ввійшли спеціалісти Центру духовного відродження та керівники гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості оцінювали композиційну досконалість та оригінальність, естетичний вигляд, художній рівень та творчий підхід до виконання робіт. Підводячи підсумки вони подякували учням та педагогам навчальних закладів району за шанобливе ставлення до народних промислів і звичаїв, виховання патріотизму,  національних цінностей, поваги до українських і світових традицій та нагородили переможців почесними грамотами.