Податківці Херсонщини привітали дітей з Днем Святого Миколая

20 Грудня 2014 08:33
kherson.sfs.gov.ua

kherson.sfs.gov.ua

В Україні Святий Миколай завжди вважався покровителем і заступником усіх дітей. У цей день діти чекають його з нетерпінням, вони знають, що за їхню слухняність та працьовитість Святий Миколай принесе їм подаруночки та смаколики.

Вчора, 19 грудня, у ролі «помічників» Святого Миколая виступили представники Головного управління ДФС у Херсонській області та Херсонської облради Всеукраїнської профспілки працівників податкової служби – шефи Сиваської школи-інтернат. Які приїхали привітати та створити атмосферу свята для 96 діточок, які позбавлені родинного тепла та батьківської любові.

Шефи приїхали до дітей, з подарунками, які знадобляться на уроках фізичної культури, у години дозвілля і додадуть солодкого відчуття свята. Жодна дитинка не залишилась без подарунку. У відповідь, діти показали  святковий концерт гостям закладу.

kherson.sfs.gov.ua

kherson.sfs.gov.ua

Із словами вдячності до податківців звернулася директор Сиваської школи – інтернату Галина Федорівна Колько, яка зазначила, що саме такі заходи попри всі удари долі, допомагають таким дітям залишаються доброзичливими та чутливими. А такі акції для сиріт дають можливість проявити найкращі людські якості, які врешті-решт і роблять нас людьми та не дозволяють очерствіти душі.