У Великоолександрівському районі зустрічали Героїв-земляків

19 Грудня 2014 11:33
volex.in.ua

volex.in.ua

Учора вночі у відпустку із зони проведення антитерористичної операції повернулося троє мобілізованих із району чоловіків. Попри пізню годину, більше сотні великоолександрівців вийшли на центральну площу селища, щоб зустріти земляків-Героїв. Під вигуки «Героям слава!» хлопці знову, після кількамісячного перебування у лавах захисників, ступили на рідну землю малої Батьківщини.

Великоолександрівець Віталій Свиреденко, малоолександрівець Юрій Трегуб та білокриничанин Микола Стоянов під супровід духового оркестру районного Будинку культури пройшли почесним живим коридором, який із державними прапорами, квітами, кульками та плакатами  влаштували їм земляки.

Воїнів від імені громади району привітали представники районної влади та благочинний Великоолександрівського округу отець Миколай.

volex.in.ua

volex.in.ua

У свою чергу відпускники подякували усім великоолександрівцям, хто щоденною молитвою, теплим словом, матеріальною допомогою підтримував їх на буремному Сході. «Повірте, там, де ми перебували дійсно дуже важко і страшно, – зазначив у своєму зверненні до земляків Віталій Свиреденко, – та я, як і мої побратими по зброї, готовий і надалі боронити рідну землю, аби моїм дітям ніколи в житті не довелося пережити того, що нині переживають жителі Донбасу».

Усі разом, підбадьорені гаслами патріотично налаштованої молоді, учасники зустрічі виконали Державний Гімн України, який сотнею голосів сколихнув нічне селище. Кожен, хто прийшов зустрічати мобілізованих земляків, вкотре зміцнів у вірі, що не вмре України ні слава, ні воля, коли на варті нашого спокою ті, хто не ховається за спинами інших, а є справжніми патріотами своєї держави.

volex.in.ua

volex.in.ua