У Великоолександрівському районі створено раду батьків військовослужбовців

19 Грудня 2014 15:47

Керівництвом Великоолександрівської районної державної адміністрації було ініційовано зустріч представників влади з батьками та дружинами чоловіків, які на даний час перебувають на військовій службі в зоні проведення АТО.

volex.in.ua

volex.in.ua

Під час зустрічі за «круглим столом» заступник керівника районної державної адміністрації Олена Лавренко поінформувала про дії влади щодо організації надання допомоги нашим землякам, розповіла про участь у добровільній допомозі армії волонтерів району.

Рідні військовослужбовців озвучили проблеми, які їх турбують. Представники влади надали фахові консультації з порушених учасниками «круглого столу» питань. За результатами зустрічі складено списки родин, які мають проблеми із опаленням будинків, вже у найближчі дні всі вони будуть забезпечені дровами. Також скореговані списки дітей мобілізованих військовослужбовців.

Ще одним дієвим результатом зустрічі стало створення ради батьків військовослужбовців. Відтепер всі рідні 45 мобілізованих жителів району, та решти земляків захисників, зможуть тримати між собою постійний зв’язок. Влада району, волонтери у співпраці з рідними військових, матимуть можливість першочергово спрямовувати необхідну підтримку тим, хто її вкрай потребує. І головне, об’єднавшись, батьки не залишатимуться наодинці зі своїми проблемами та тривогами за долю своїх дітей.