У Херсоні пройшов конкурс «Я шкільний лідер – за мною майбутнє»

16 Грудня 2014 14:13
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Лідери учнівського самоврядування 20-ти навчальних закладів міста взяли участь у конкурсі «Я шкільний лідер – за мною майбутнє».

Змагання проходили за трьома напрямками: творча презентація «Візитна картка лідера», в якій конкурсанти продемонстрували своє життєве кредо, соціальну позицію, діяльність як лідера учнівського самоврядування навчального закладу, творчі здібності; авторські проекти, що розкривають діяльність учасника конкурсу як лідера шкільного учнівського самоврядування та презентація свого хобі.

За результатами трьох конкурсів перше місце виборов Виктор Липський (гімназія № 1), друге місце посіли Карина Трибушна (Таврійський ліцей мистецтв) та Діана Буданова (спеціалізована школа № 52). Третє місце – Віктор Бриков (гімназія №20), Надія Гелетіна (Ліцей журналістики, економіки та права) та Анна Верескун (НВК №11).

Конкурс проводиться щорічно з метою сприяння зростанню ролі лідерів учнівського самоврядування в процесах демократизації освітніх процесів, виявлення якісно нових форм і методів організації та проведення творчих справ лідерами учнівського самоврядування в загальноосвітніх навчальних закладах, узагальнення досвіду роботи лідерів учнівського самоврядування, формування інформаційно-аналітичного банку творчих доробок шкільних лідерів, поширення та впровадження досвіду кращих лідерів учнівського самоврядування у практику роботи загальноосвітніх навчальних закладів.