Міліціонери Херсонщини підсумували результати своєї роботи

12 Грудня 2014 09:40

В Управлінні МВС України в Херсонській області під головуванням начальника УМВС полковника міліції Артура Мєрікова відбулася розширена колегія за результатами діяльності ОВС за 11 місяців цього року. На нараді були присутні керівники структурних підрозділів та начальники міськрайвідділів, які детально обговорили проблемні питання та визначили пріоритетні напрямки в роботі.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

На Херсонщину спеціально прибув I заступник начальника головного слідчого управління МВС України Олександр Вакуленко, який представив особовому складу херсонської міліції першого заступника начальника УМВС, полковника міліції Квятківського Юрія Вікторовича. До цього він обіймав посаду першого заступника начальника ГУМВС України в Київській області.

На початку колегії присутнім повідомили про кадрові зміни. Наказами МВС України призначено кілька нових начальників райвідділів. Нижньосірогозький райвідділ міліції очолив майор міліції Войчек Олексій Сергійович. Начальником Голопристанського РВ призначено полковника міліції Русаля Руслана Миколайовича. Чаплинським райвідділом керуватиме підполковник міліції Пісоцький Володимир Миколайович, а Горностаївським РВ підполковник міліції Яриш Ігор Павлович. А підполковнику міліції у відставці Валерію Левченку за багаторічну плідну працю та вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю оголошено подяку начальника УМВС України в Херсонській області. Також підполковника Левченка нагородили Почесною відзнакою Української Секції Міжнародної Поліцейської Асоціації “За мужність та професіоналізм” III ступеня.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Після цього присутні перейшли до обговорення робочих питань. Перш за все, начальник Управління Артур Мєріков вкотре нагадав своїм підлеглим, що міліція працює для народу. А забезпечення безпеки, прав та інтересів громадян, їх майна, охорона громадського порядку були і залишаються пріоритетними завданнями органів внутрішніх справ. Начальник УМВС озвучив присутнім основні пріоритети в роботі міліції, визначені керівництвом держави та МВС України. Це боротьба з корупцією, хабарництвом, дотримання працівниками міліції законності та прав людини, адже ці напрями роботи формують громадську думку про роботу міліції та підвищують рівень довіри населення до правоохоронців. Також очільник УМВС попередив своїх підлеглих про недопустимість функціонування на територіях їх обслуговування гральних закладів. Нещодавно Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков поставив завдання усім територіальним підрозділам упродовж 10 днів ліквідувати таке антисоціальне явище, як гральний бізнес. Міліція області докладає усі зусилля для того, щоб виконати це завдання.

Після звершення робочої частини засідання колегії журналісти мали можливість поставити запитання I заступнику начальника головного слідчого управління МВС України, начальнику УМВС та його заступникам. Журналісти цікавилися рівнем забезпечення екіпіруванням бійців батальйону “Херсон”, роботою міліції на блок-постах щодо виявлення зброї та вибухових речовин, розслідуванням резонансних вбивств. Дехто з представників ЗМІ озвучили своє бачення співпраці з міліцією щодо надання матеріалів та коментарів з місця подій. На усі питання представники ЗМІ отримали вичерпні відповіді.

На завершення колегії Артур Мєріков зазначив, що працівники ОВС не допустили погіршення криміногенної ситуації в області і в рейтингу по результатах роботи серед інших УМВС в областях міліція Херсонщини продовжує утримувати лідируючу позицію. Очільник УМВС висловив упевненість, що міліція Херсонщини і надалі буде комплексно та ефективно використовувати сили й засоби у протидії злочинності, вживатиме заходи по дотриманню законності та зміцненню довіри населення до органів внутрішніх справ.

За матеріалами СЗГ УМВС України в Херсонській області