Пройшла презентація проекту енергетичної реформи Херсона

11 Грудня 2014 15:20

Керівники проекту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» в рамках презентації Муніципального енергетичного плану зустрілись з міським головою Володимиром Миколаєнком.

city.kherson.ua

city.kherson.ua

Під час зустрічі міський голова відмітив важливість реалізації такого плану в місті. «Я впевнений, що реалізація даного проекту покращить теплопостачальну ситуацію в місті. На сьогодні є декілька соціальних об’єктів, які потребують зміни форм теплозабезпечення, серед яких особливе місце посідає лікарня ім. А. і О. Тропіних», – зазначив Володимир Миколаєнко. Він також висловив необхідність впровадження інвестиційних проектів спрямованих на модернізацію системи вуличного освітлення.

Місто Херсон, у числі 15 міст України, було обране для участі у проекті Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні». Всього заявки про співпрацю з Проектом надали 38 міст України.

Проект розрахований на чотири роки. Місто Херсон включено до числа перших шести міст, де впровадження проекту розпочалось у 2014 році.

Учасниками Проекту стали міста з різних регіонів: Дніпропетровськ, Запоріжжя, Вінниця, Івано-Франківськ, Кам`янець-Подільський, Київ, Краматорськ, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Павлоград, Рівне, Тернопіль, Суми, Херсон, Хмельницький, Чернігів.