У Чаплинському районі реалізовується проект “Знайди себе – стань волонтером!”

8 Грудня 2014 13:54
9459_thumbУ Чаплинському районі впроваджено і успішно реалізовується проект «Знайди себе – стань волонтером!», інформує прес-служба Херсонської ОДА.  В  рамках проекту на базі Чаплинської спеціалізованої школи I-III ступенів створено 4 волонтерські загони, кожен з яких обрав для себе напрямок діяльності.
Напередодні Дня волонтера, відбулась зустріч волонтерів з їх координатором – головою громадської організації Ліга соціальних працівників України Альоною Ращупкіною. Кожен загін звітував про свою діяльність в рамках проекту, а ще підтвердив роботу фотоматеріалами. Волонтерами-школярами проведено ряд заходів в геріатричному пансіонаті для людей похилого віку, надано побутову допомогу одиноким стареньким, зібрано теплі речі та солодощі для військових, виготовлено обереги, зроблено патріотичні малюнки в рідній школі, доставлено іграшки та дитячі речі для дітей з центру соціально-психологічної реабілітації. Кожен загін поділився своїми планами, і виявилось, що ця діяльність – лише початок масштабного волонтерського руху, організованого школою.
В Міжнародний день волонтера загони і адміністрація школи отримали привітання та подяки, а юні волонтери – подарунки від представників соціальної сфери та громадської організації Ліга соціальних працівників України.