Великоолександрівці зібрали кошти для потреб хворих дітей та поранених у зоні АТО земляків

7 Грудня 2014 14:47

Щороку на початку грудня з нагоди Міжнародного дня інвалідів у Великоолександрівському районному Будинку культури проходить благодійний концерт на користь дітей з особливими потребами. Цього року, за рішенням активу району, певна сума зібраних благодійних внесків буде перерозподілена для потреб земляків, які отримали поранення в зоні проведення АТО та потребують реабілітації.

volex.in.ua

volex.in.ua

До благодійної акції долучилися працівники усіх підприємств, установ району та пересічні громадяни, які виявили бажання допомогти. Заступник голови районної державної адміністрації Олена Лавренко та голова районної ради Леонід Засядько зі сцени районного Будинку культури подякували усім небайдужим землякам за розуміння та теплоту їх сердець та висловили впевненість, що зібрані громадою кошти допоможуть тим, хто на даний час вкрай потребують матеріальної допомоги.

Свою частку у благодійну акцію вклали і кращі творчі колективи райцентру. Особливо активними були дитячі колективи та окремі юні виконавці, адже значна частка зібраних кошт буде передана їх хворим одноліткам.