У Новотроїцькому районі школярі привітали військовослужбовців зі святом

6 Грудня 2014 09:46
nt-rda.org.ua

nt-rda.org.ua

Вчора, 5 грудня, з нагоди Дня Збройних Сил України в Сиваській загальноосвітній школі №2 Новотроїцького району пройшли уроки мужності та тематичне свято  “Слава не вмре козача”. Учні старших класів на свій урок мужності запросили воїнів та офіцерів військової частини, що дислокується у Сиваському, повідомляє прес-служба Новотроїцької РДА.

Розпочинаючи захід школярі розповіли гостям про заснування цього професійного свята в Україні, політичний, економічний та духовний розвиток країни за роки незалежності. Особлива увага була звернена на те, що  боєздатні Збройні Сили України є гарантом безпеки народу, збереження територіальної цілісності та недоторканості кордонів нашої держави.
У виступах військових звучали слова впевненості про незламність духу оборонців Вітчизни, бо армія і народ – єдине ціле. Чудовим патріотичним доповненням тематичного матеріалу зустрічі були відеокліпи “Разом і до кінця!”, “Солдат України” в супроводі пісні Наталлі Бужинської, “Дай, Боже, сили нашим солдатам” у виконанні співачки Христини Панасюк.
Після уроку мужності старшокласники разом з військовими відвідали концерт до дня Збройних Сил України у місцевому центрі культури та  дозвілля і побували в гостях у військовій частині на виставці сучасної військової техніки, продемонстрували своє вміння у розборці та складанні автомата. Завершилась цікава та незабутня екскурсія частуванням солдатською кашею.