“Рідна Країна” провідала військових на Херсонщині

6 Грудня 2014 20:41

kraina-logo-selСьогодні, у День Збройних Сил України, херсонський представник Фонду Миколи Томенка “Рідна Країна” Михайло Линецький відвідав військовослужбовців батальйону охорони військового аеродрому 11-го окремого полку армійської авіації 79-ї окремої аеромобільної бригади.

Такі візити вже стали доброю традицією. А сьогоднішня зустріч була по-справжньому святковою, адже крім матеріальної допомоги (теплі речі, військове обладнання тощо) бійцям привезли солодощі та фрукти. Крім того, ми переконалися, що раніше надана допомога дійсно стала в нагоді солдатам (теплі речі, взуття, GPS-навігатори для військової техніки, спальні мішки та сучасні засоби зв’язку, котрі мають високий рівень захисту від перешкод та перехоплень тощо). Командування люб’язно запросило нас до казарм, аби ознайомитися із умовами життя військових. З часу нашого першого візиту навесні їх побут значно покращився. Своїми силами бійці відремонтували приміщення, облаштували спортзал, провели Інтернет.

Цього разу офіцери організували святковий стіл для солдатів, а частину солодощів та фруктів відправили хлопцям, котрі в цей морозний день стоять на варті стратегічних об’єктів. Зазначимо, що бойовий дух військовослужбовців на високому рівні і вони нас запевнили, що ніколи не покинуть народ України напризволяще.

Наприкінці зустрічі командир батальйону підполковник Ігор Зосименко висловив подяку Фонду “Рідна Країна” за внесок у спільну справу перемоги. Комбат наголосив, що допомога, яку надає Фонд є дійсно безцінною не тільки при охороні аеродрому, а й при виконанні бойових завдань у зоні АТО (частина бійців зараз знаходиться саме там).

У свою чергу Михайло Линецький запевнив, що на цьому співпраця не закінчується, представництво Фонду і надалі буде підтримувати військових.