Працівники Управління ДАІ відвідали підшефних вихованців

4 Грудня 2014 15:26

У навчально-виховному комплексі ім. Т.Г.Шевченка Херсонської обласної ради відбулося яскраве свято – День шефів. І, як завжди, серед запрошених дітьми гостей були працівники Державтоінспекції. Вже більше 20-ти років вони надають шефську допомогу вихованцям дитячого закладу.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Діти, які живуть в інтернаті, потребують особливого ставлення. Незважаючи на юний вік, їм довелося відчути на собі життєві негаразди. Тож поряд із допомогою підшефним у буденному житті, організації свят та дозвілля, працівники Управління ДАІ часто приїздять, щоб просто поспілкуватися з учнями, дізнатися їх нагальні потреби і, звичайно ж, зробити сюрпризи та пригостити смачними солодощами.

Та з особливим нетерпінням діти чекають найулюбленішого свята – Дня шефів. Саме цього дня хлопчики та дівчатка, як гостинні господарі, намагаються приємно вразити та порадувати своїх шефів, заздалегідь готуючи справжні концертні виступи та зроблені власноруч сувеніри. Ось і цього разу у стінах навчального закладу панувала святкова атмосфера, а під час концерту в актовій залі не було жодного вільного місця.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Свято продовжилось зворушливими хвилинами спілкування у підшефній групі, де працівники ДАІ вручили дітям подарунки й солодощі. А восьмикласники навипередки розповідали про свої успіхи, ділилися заповітними мріями та бажаннями, уважно слухали поради дорослих.

Наостанок шефи нагадали дітям правила безпечної поведінки на дорозі, подякували за гостинність та побажали здоров’я й успіхів у навчанні. Незабаром діти традиційно вітатимуть своїх шефів з професійним святом, а колектив Управління ДАІ, у свою чергу, вже готує для підшефних сюрпризи до новорічних та різдвяних свят.

За матеріалами прес-служби УДАІ УМВС в Херсонській області