Херсонці побачать”100 фільмів за 100 хвилин”

1 Грудня 2014 06:50
www.facebook.com

www.facebook.com

Сьогодні, 1 грудня, о 18-30 у кінотеатрі “Мультиплекс”  (ТРЦ Fabrika, Залаегерсег 18) відбудеться дуже цікава та неординарна кіноподія міста. Подія можлива завдяки ГО “РЕЖИСЕР.ОРГ”, котре стало партнером KYIV INTERNATIONAL SHORT FILM FESTIVAL.

«100 фільмів за 100 хвилин» – це фестиваль екстремально короткого кіно, (не плутати з роликами, кліпами чи рекламою). Це повноцінні фільми, кожен з яких апелює до глядача та розповідає історії, які, здавалось би, неможливо вкласти в одну хвилину. Тут ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно без обмежень за темою, автором та іншими факторами. І цей альманах вже не може дочекатися тієї дати, коли світло у залі погасне і білий екран заповниться зображеннями зі швидкістю 24 кадри в секунду.

Проект презентує глядачам оригінальний формат короткометражних фільмів, єдине обмеження якого – одна хвилина. Сто сюжетів, сто думок, сто переживань, сто історій для роздумів – таку концентрацію вражень годі й уявити! Тим паче, в наш час, з неймовірно швидким темпом життя, коли кожна хвилина – на вагу золота, а інколи може змінити дуже багато, і в першу чергу, нас самих…

Фільми на фестиваль надіслали автори з Великобританії, Нідерландів, Канади, Фінляндії, Швейцарії, США, Боснії та Герцеговини, Південної Африки, Марокко, Франції, Афганістану, Індії, Ісландії, Білорусі, Іспанії, Австралії та інших країн. Серед сотні фільмів, є у програмі і 8 українських робіт.

Генеральний партнер показу – Мережа багатозальних кінотеатрів “МУЛЬТИПЛЕКС”.

Фестиваль вже побував у 12 містах України. Після Херсона екстримальне кіно побачать одесити.

Вхід вільний!!! Подія у facebook