Журналісти з інших областей спілкувалися з волонтерами Херсонщини

30 листопадаа 2014 13:20
oda.kherson.ua

oda.kherson.ua

26-28 листопада на Херсонщині перебувала делегація журналістів із Тернополя та Сум. За цей час вони побували на блок-постах, побачили реальні умови, в яких перебувають ті, хто захищає кордони держави, а також передали невеликі подарунки. Крім того, журналісти відвідали Центр допомоги військовослужбовцям та мали змогу поспілкуватися з херсонськими волонтерами, передає прес-служба ОДА.

Так, представникам ЗМІ показали все те, що приносять небайдужі херсонці. Волонтери розказали, що декілька разів на тиждень вони відправляють до військових частин необхідні речі для солдат. Це теплий одяг, каремати, спальні мішки, їжа, ліки від застуди та багато іншого. Загалом за час діяльності Центру відправлено військовим тонни різного вантажу.

oda.kherson.ua

oda.kherson.ua

Спілкуючись з журналістами, волонтер Галина Уманець зауважила, що громадянський обов’язок кожного українця – допомогти і підтримати героїв, патріотів: «Те, що область живе мирним життям – це подвиг і заслуга наших хлопців, які обороняють кордони Херсонщини. У нас в області дуже багато небайдужих людей. Допомагають усі  – від мала до велика і я вважаю, що до збору допомоги може і повинен долучитися кожен», – зазначила вона.

oda.kherson.ua

oda.kherson.ua

Вона також розповіла представникам ЗМІ, про те, як, безпосередньо сама, побувала в якості волонтера на сході України.