Учасники АТО передали у Горностаївку прапор України з пам’ятними написами

25 листопадаа 2014 08:40
gorn-vlada.ks.ua

gorn-vlada.ks.ua

Пам’ятні написи з побажаннями миру Україні, а також беззаперечними твердженнями захисту своєї Батьківщини залишили військові з Горностаївського району, які несуть військову службу в зоні антитерористичної операції на сході держави.

“Ініціативна група у складі волонтерів організувала поїздку до зони антитерористичної операції з прапором України — символом незламності духу, миру та єдності. Допомога військовим, що стоять на захисті територіальної цілісності України, підняття їх бойового духу є рушійними силами всіх тих, хто надав посильну грошову та матеріальну допомогу. Понад 10 тис. грн та тонну продуктів харчування: овочі, фрукти, макаронні, м’ясні продукти, домашні консерви передано на блокпости та військові частини, де  проходять військову службу військові з Горностаївського району”, – зазначив перший заступник голови РДА Дмитро Ляхно під час передачі прапору України з пам’ятними надписами.
На полотні прапору України, який відтепер знаходиться в приміщенні районної державної адміністрації, військові з Горностаївського району залишили свої пам’ятні надписи. “Ці поїздки необхідні та доречні, адже мешканці району збирають досить багато продуктів харчування, теплого одягу та коштів, щоб підтримати військових і передати їм частинку свого тепла з побажаннями якнайшвидшого припинення військового конфлікту на сході країни”, – зазначили ініціатори поїздки. Тому ініціативна група волонтерів прийняла рішення про підготовку наступної поїздки до зони АТО. Вони також зазначили, що військові з Горностаївському району гідно тримають оборону, а щирі посмішки і радість зустрічі з односельцями-волонтерами сприяли піднесенню їх бойового духу.