Нововоронцовці активно допомагають військовослужбовцям

20 листопадаа 2014 08:39
9173_thumbБажання підтримати військовослужбовців, що захищають незалежність нашої держави на Сході України дали поштовх волонтерському руху по всій країні. Волонтери Нововоронцовського району також не стоять осторонь та прикладають максимум зусиль щоб допомогти бійцям.
 
У районі було проведено нараду на якій було вирішено долучитись до Всеукраїнського руху щодо підтримки наших співвітчизників, які проходять бойову службу у Збройних силах України. На нараді проведено аналіз потреб військовослужбовців, визначено напрямки та методи роботи волонтерів, щодо вирішення питань надання допомоги військовослужбовцям для поліпшення їх соціально-побутових умов.
 
І ось перші підсумки проведеної роботи: 07 листопада проведено відправку зібраних речей та продуктів на блокпости Херсонської області, 15 листопада – в зону проведення АТО Донецької області. Серед відправленої допомоги багато теплих речей, ковдри, взуття, засоби особистої гігієни, медикаменти. Загальна кількість зібраних та відправлених речей більше ніж 1,5 тис. одиниць. Також відправлено близько 1 тонни продуктів харчування та більше 500 літрів домашньої консервації.
 
Найбільший внесок у добру справу зробили вчителі, учні та їх батьки з усіх загальноосвітніх шкіл району, активну участь прийняли працівники державних установ, всі небайдужі жителі сіл та селищ, волонтери району. Потужну допомогу надали та продовжують надавати підприємства та підприємці району.
Робота по збору речей та продуктів для бійців збройних сил України продовжується. Наступна відправка відбудеться 20 листопада. Пункт прийому працює щодня, крім суботи і неділі, з 8 до 16 в селищі Нововоронцовка, вул. Гагаріна, 4 (телефон для довідок:  2-18-66).