Великолепетисці передадуть два автомобілі в зону АТО

19 листопадаа 2014 17:26
http://lepetykha-rda.gov.ua/

http://lepetykha-rda.gov.ua/

18 листопада на центральній площі Великої Лепетихи відбувся захід, який об’єднав всіх тих, кому небайдужа подальша доля країни. Цього дня великолепетисці урочисто проводжали волонтерів – членів загону ГО «Великолепетиська самооборона», які вирушали до зони проведення антитерористичної операції з почесною місією – вручити нашим захисникам найнеобхідніше від мешканців району.

Така акція членами загону проводиться не вперше. Але сьогодні вона особлива, оскільки волонтери вирушать в зону АТО не лише з теплим одягом, продуктами харчування, військовим обмундируванням, а й з особливими подарунками – двома автомобілями.
Зі словами подяки до всіх, хто долучається до благородної місії і підтримує українську армію, звернувся голова РДА Зіновій Тичківський, який зазначив: «Сила українського народу – у єдності. Сьогодні ми маємо докласти всіх зусиль для захисту України: хто безстрашно обороняючи кордони, хто – посильно допомагаючи нашим солдатам».
Не залишилися осторонь і волонтери старшого покоління – районна рада ветеранів, члени якої є постійними учасниками благодійних акцій, допомагають солдатам продуктами харчування, в’яжуть шкарпетки.
Цього дня з імпровізованої сцени лунали патріотичні пісні у виконанні солістів районного, селищного будинків культури та дитячої школи мистецтв.