Військовослужбовців області відвідали медики

17 листопадаа 2014 15:21
15 листопада, був організований виїзд бригади фахівців обласних медичних закладів для огляду військовослужбовців частин, що базуються на території Херсонської області.
Під час відвідання військових частин лікарі оглянули військовослужбовців та надали їм медичні рекомендації. Також було зібрано та передано військовим комплекти лікарських засобів та виробів медичного призначення, які містили: перев’язувальні засоби, антисептики, протизастудні та для лікування уражень шкіри.
oda.kherson.ua

oda.kherson.ua

Працівники обласної профспілкової організації медичних працівників, ХМКЛ ім. А. і О. Тропіних, ХМКЛ Є.Є. ім. Карабелеша зібрали та передали малюнки від дітей, теплі речі, матраци, гігієнічні засоби та продукти харчування.
Так, тільки міською клінічною лікарнею ім. А. і О. Тропіних було зібрано 110 пар теплих шкарпеток,  30 светрів, 42 комплекти нижньої білизни, шапки, печатки, стельки для взуття,  а також, 150 банок консервів, 40 кг картоплі, 20 кг макаронних виробів та крупи, 6 кг меду, 20 кг печива, солодощі, цукор, чай,  2 прапори України.
oda.kherson.ua

oda.kherson.ua