В Іванівському районі допомагають українським військовим

14 листопадаа 2014 14:50
ivanrda.ks.ua

ivanrda.ks.ua

Жителі Іванівського району активно підтримують солдатів 30-ї Новоград-Волинської окремої гвардійської механізованої бригади, яка на даний час виконує бойові завдання з охорони рубежів Херсонщини з АР Крим, як матеріально так і, що найголовніше, морально.

Для підтримки бойового й патріотичного духу військовослужбовців української армії районним Будинком культури на місці розміщення військової частини було проведено концерт. Також, в теплій та дружній атмосфері відбулася зустріч з військовослужбовцями 30-ї окремої гвардійської механізованої бригади, які виконували бойові завдання в зоні АТО, із учнівським і педагогічним колективом Іванівської гімназії. Учні гостинно зустріли дорогих гостей віршами, жартами, піснями і танцями, підготували листи, символічні подарунки та обереги.
Бійці висловили подяку за підтримку колективу районного Будинку культури, учнівському і педагогічному колективу Іванівської гімназії і взагалі всім небайдужим жителям району.
Також, в районному центрі військові за підтримки районної влади та на знак подяки провели благодійний концерт військового духового оркестру 30-ї окремої гвардійської механізованої бригади. Так вони вирішили віддячити Іванівському району за небайдужість та постійну допомогу Українській армії. Вхід до залу районного Будинку культури був вільний, але бажаючі мали можливість зробити благодійні пожертви.
По закінченню концерту голова районної державної адміністрації Олександр Бабуцький подякував військовим за чудовий концерт та вручив почесну грамоту за вагомий внесок в розвиток культури Іванівського району.
На благодійному концерті було зібрано 5181 грн, що будуть використані для поліпшення побутових умов військовослужбовців.