Херсонцям пропонують переглянути грузинське кіно та допомогти армії

13 листопадаа 2014 10:46

8230У Херсоні відбудеться благодійний захід направлений на допомогу армії – Дні Х фестивалю нового грузинського кіно.
Організатори – Всеукраїнське громадське об’єднання “Георгія”, херсонське грузинське національно-культурне об’єднання «Ілорі» і Благодійна організація «Фонд громади міста Херсон «Захист» за підтримки Міністерств культури Грузії і України, Посольства Грузії в Україні, Національного кінематографічного центру Грузії, управління культури Херсонської обласної державної адміністрації та Херсонської міської ради.
У відкритті днів фестивалю візьме також участь Надзвичайний і Повноважний Посол Грузії в Україні Міхеїл Уклеба.

Програма кінофестивалю:
23 листопада о 16.00 год. (Малий зал) – Художній фільм «Перша ластівка».
Жанр: комедія
Режисер: Нана Мчедлідзе
В ролях: Додо Абашидзе, Васо Надарая, Іполит Хвичия, Анзор Херхадзе, Гурам Лорткіпанідзе, Дмитро Джаіані, Аміран Кадеішвілі, Темур Тавадзе та ін.
Зародження футболу в грузинському стилі, з кинджалами, гарячими джигітами, колоритним кавказьким гумором та піснями – всього лише невелика частинка того, що ви побачите, коли будете дивитися фільм «Перша ластівка» ..

24 листопада о 18.00 год. (Великий зал) – Художній фільм «Посміхайтеся»
Жанр: комедія, драма
Режисер: Русудан Чконія
В ролях: Ія Сухіташвілі, Ека Картвелішвілі, Шорена Багашвілі, Мака Чічуа, Лела Метревелі, Ія Нинидзе, Пікрія Нікабадзе, Торніке Бзіава, Тамара Бухнікашвілі, Тамріко Бзіава.
Десять жінок, сім з яких дуже бідні, відчайдушно борються за першість на конкурсі краси для матерів, які мають більше трьох дітей. В нагороду переможниця отримає квартиру і 25000 доларів. Свято краси поступово перетворюється на пекло, і героїні стають перед головним питанням: чи можна чогось досягти, втративши свою людську гідність?

Квитки можна придбати в Фонді “Захист” – тел 42-39-22, 0560-396-49-15, 095-40-48-289.

Джерело: МОСТ