У Скадовському районі стартував благодійний марафон «Діти – Янголи Миру»

8 листопадаа 2014 15:21
9019_thumb

http://www.oda.kherson.ua

У загальноосвітніх навчальних закладах Скадовського району розпочато благодійний марафон «Діти – Янголи Миру». Учасники марафону: учні, лідери молодіжних та дитячих громадських організацій, батьки, педагоги. Ідея марафону полягає в можливості кожної дитини висловити свою думку стосовно військових дій та закликати всіх до миру на українській землі! Своє звернення учасники реалізовують у різноманітній формі: флешмоби, малюнки, авторські вірші, патріотичні пісні. Зняті матеріали викладають у соціальних мережах.

Вихованці дошкільних навчальних закладів та учні початкових класів направили у військові частини Херсонської області та на прикордонні блокпости свої малюнки та листівки для підтримки морально-вольового духу військовослужбовців України.
У межах благодійного марафону стартує Всеукраїнська освітянська акція «ЛАНЦЮГ МИРУ». У ній беруть участь освітні заклади, творчі колективи, дитячі центри, громадські та благодійні організації України. Акція висвітлюється у ЗМІ, зокрема шляхом проведення зйомок у зазначених закладах.