У всіх містах України одночасно запалять викладені свічками герби

6 листопадаа 2014 19:43

8964_thumbАктивісти запрошують всіх залучитися до акції «Україна – це Я»!

8 листопада на центральних площах українських міст проведуть акцію, що має об’єднати населення навколо ідеї захисту України та підтримати бойовий дух воїнів АТО.

Людей-учасників акції запрошують прийти на центральну площу свого міста о 18.00, вдягнувши на руки жовті пов’язки, як в українських воїнів АТО, на яких написано «Україна – це Я».

Учасники зможуть передати волонтерам принесені з собою на Акцію символи підтримки для бійців: листи, обереги тощо.

О 18.30 одночасно по усій країні люди запалять великі, викладені зі свічок на площах герби України як символ солідарності з загиблими та воюючими воїнами АТО та як символ гарячого українського серця.

Учасники акції, приєднатися до яких може будь-хто, колективно складуть обітницю єдності на захист України. «В обітниці стверджують позицію «Україна – це Я», співають державний гімн України», – пояснили організатори.

http://espreso.tv

http://espreso.tv

Окрім цього, до 19.00 та протягом дня люди мають можливість на центральній площі свого міста підписати на цілісному полотні ватману обітницю єдності – «Україна це Я». Копії підписаних обітниць з усіх міст будуть передані російським опозиціонерам для оприлюднення в Росії.

Акція буде благодійною ще й тому, що під час підготовки, проведення та по закінченню люди зможуть придбати сувенірну продукцію, кошти  від продажу якої підуть на допомогу воїнам АТО.

http://espreso.tv

http://espreso.tv

Акція залишиться не лише в пам’яті учасників. Її у різних містах України зафіксують із супутника та квадрокоптерів, а з цього фотоматеріалу виготовлять плакат єдності для бійців.

Джерело: Еспресо.TV