Херсонське представництво Фонду “Рідна Країна” допомагає військовим

6 листопадаа 2014 09:46
tsn.ua

tsn.ua

Вчора Херсонське представництво Фонду Миколи Томенка “Рідна Країна” в особі Михайла Линецького відвідало Херсонський батальйон охорони військового аеродрому. Така акція вже стала доброю традицією, адже це третій візит до бійців (попередні візити були весною та влітку).

Теплі речі, взуття, продукти, військове приладдя – все це як ніколи є актуальним для військових. Надто зважаючи на осіннє похолодання, недалеку зиму і при цьому – вкрай плачевне матеріальне становище української армії. Фонд тісно спілкується з військовими батальйону, тому завжди в курсі нагальних потреб. На сьогодні – це, впершу чергу, термобілизна, тактичні рукавиці та GPS-навігатори для військової техніки, спальні мішки. Крім того, справді незамінною допомогою для військових виявилися раніше надані сучасні засоби звязку, котрі мають високий рівень захисту від перешкод та перехоплень, котрі здійснює ворог. Адже бійці батальйону забезпечують не тільки охорону аеродрому, але й виконують бойові завдання у зоні проведення АТО (супроводжують борти з пораненими та вантажем). І на сьогоднішній день кілька десятків бійців батальйону знаходяться в зоні боєвих дій.

В кінці зустрічі командир батальйону підполковник Зосименко Ігор В’ячеславович висловив подяку Фонду “Рідна Країна” за внесок у спільну справу перемоги.
У свою чергу Михайло Линецький запевнив, що на цьому співпраця не закінчується, Представництво Фонду і надалі буде здійснювати шефство над військовими.