Скадовський технікум відзначив 50-річчя

31 Жовтня 2014 09:01
8911_thumb

http://www.oda.kherson.ua

30 жовтня Скадовський технікум Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» урочисто відзначив своє 50-річчя. Протягом 50 років свого існування змінювалися профілі підготовки фахівців, але незмінним залишався напрямок – готувати висококваліфікованих спеціалістів.

Гості під час виступів відзначали високий рівень знань, яких набувають студенти технікуму за час навчання та подякувала педагогічному колективу за нелегку роботу, професійність та завзятість.
Довідка. Скадовський аграрний технікум – сучасний навчальний заклад, в якому органічно поєднуються навчально-виховна робота, виробнича і наукова діяльність. Скадовський технікум Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» був створений у 1964 році згідно Постанови Ради Міністрів СРСР від 23 червня 1964 року та наказу Міністерства сільського господарства УРСР від 13 серпня 1964 року, як Скадовський радгосп-технікум. У 1993 році радгосп-технікум був підпорядкований Міністерству сільського господарства і продовольства України і був реорганізований у Скадовський сільськогосподарський технікум. У 1997 році на підставі наказу Міністерства сільського господарства і продовольства України № 120 від 17 червня 1997 року «Про вдосконалення мережі вищих навчальних закладів» був ліквідований як юридична особа і увійшов на правах структурного підрозділу до складу Херсонського державного аграрного університету.