У Херсоні будуть вирішуватися проблеми людей з особливими потребами

25 Жовтня 2014 08:37
uros_23_10_14_2

http://www.postfactum.ks.ua

Міський голова Володимир Миколаєнко зустрівся з представниками Херсонського навчально-виробничого підприємства УТОС. Під час зустрічі були розглянуті першочергові питання, у вирішенні яких може допомогти влада.

Серед проблемних питань: встановлення світлофора на перехресті вулиць Радянської та Робочої, коректування роботи звукових світлофорів. Міський голова дав доручення підготувати матеріали для їх вирішення. Обговорили питання озвучка зупинок у міському громадському транспорті.

Серед перспективних напрямків – організація звукового оголошення номерів автобусів і тролейбусів.

«Встановлення звукового оповіщення на зупинках – це перспектива для нас, але ми постараємося знайти можливість її вирішення». – Зазначив міський голова.

Під час розмови також торкнулися питань виробництва та реалізації продукції, стану бази відпочинку підприємства. Володимир Миколаєнко висловив подяку, що керівництво прагне вирішити проблеми членів організації.

Міська влада в рамках міської комплексної програми «Соціальний захист» постійно виділяє кошти на вирішення проблем інвалідів по зору. Крім цих грошей, тільки в 2014 році організація отримала суму з міського бюджету для надання адресної грошової допомоги її членам до річниці перемоги у Великій вітчизняній війні і до Міжнародного дня білої тростини, в розмірі 3000 грн. до кожного свята. В рамках щорічної Всеукраїнської акції «Милосердя», Херсонському навчально-виробничому підприємству УТОС виділено кошти в розмірі 6900 грн. для придбання мікшерного пульта.