Учні Голопристанщини долучилися до Всеукраїнської акції “Лист – пораненому”

23 Жовтня 2014 17:14
1414068560_3_6

http://golapristan.com

Нелегкі часи переживає наша країна. Природним є запитання кожного свідомого громадянина: чим може прислужитися Україні та її захисникам?
Тому учні Голопристанської ЗОШ № 4 не залишились осторонь, а активно долучилися до Всеукраїнської акції “Лист – пораненому”, щоб морально підтримати тих, хто виборює право нашого народу на волю, на мирне небо над головою.Основним завданням акції є виховання небайдужості до проблем нашої держави.

У своїх листівках школярі висловили вдячність бійцям, побажали повернутися додому живими та здоровими, якнайшвидше вибороти перемогу. Ці щирі слова сказані від глибини душі, адже писали не під диктовку дорослих, а про те, що думають, що найбільше хвилює.
Найчастіше діти малюють захисників Вітчизни, блакитне мирне небо, сонечко. Виготовили подарунки власними руками, передали пораненим, які знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях, бо їм, як нікому, потрібна увага, добре слово, шана та любов небайдужих людей. Учні висловлюють слова вдячності нашим солдатам та офіцерам, а також бажають воїнам міцного здоров’я і звертаються до військовослужбовців, як до рідних та дорогих людей.
Усі листи разом із подарунками були передані на такі адреси:
· Військово-медичний Клінічний центр Південного регіону м. Одеса, заступнику командира військової частини з виховної роботи Лазебному Олександру Миколайовичу.
· Військова частина А2428 м. Миколаїв, начальнику поліклініки Ніколюку Юрію.
Діти щиро вірять, що малюнки, листи на підтримку поранених сприятимуть якнайшвидшому відновленню їх сил, слугуватимуть їм оберегами і пришвидшать нашу перемогу.