Ольга Богомолець зустрілася із вдовами херсонців, що загинули в зоні АТО

13 Жовтня 2014 14:42
86614

dt.ua

11 жовтня, радник Президента України, Заслужений лікар України Ольга Богомолець, перебуваючи із робочим візитом на Херсонщині,  і голова облдержадміністрації Андрій Путілов поспілкувалися із вдовами загиблих в зоні проведення антитерористичної операції героїв і дружинами військових, які наразі знаходяться у полоні.

«Ціною власного життя та здоров’я наші військові платять за незалежність України. І ми прекрасно розуміємо, що цей борг перед сім’ями загиблих і поранених важко спокутувати. Але запевняю: ми зробимо все для того, щоб усіляко вас підтримувати», – звернувся до членів родин загиблих та тих, хто знаходиться у полоні Андрій Путілов.
У свою чергу, Ольга Богомолець запевнила, що державна влада також не залишиться осторонь і буде допомагати сім’ям героїв, яких взято в полон та які віддали життя за рідну державу.
Нагадаємо, радник Президента України Ольга Богомолець перебувала в області із робочим візитом, у ході якого взяла участь у  військово-медичних навчаннях, що пройшли 10-11 жовтня.