Батальйону територіальної оборони “Сармат” передали “гуманітарку”

11 Жовтня 2014 10:42
1412951823_dscn0239

http://khersonline.net

Благодійний фонд «Сармат» в особі голови фонду Василя Донця і співзасновника фонду Олександра Пащенко відвідав батальйон територіальної оборони «Сармат» (в\ч 2604) в Новій Каховці. Також з ними були присутні Студентський волонтерський Центр «Власний вибір» (керівник Марина Осадча) і факультет природознавства, здоров’я людини і туризму, викладач Сабіна Полещук з головним волонтером факультету Оленою Югай (Херсонський державний університет).

Керівництво та студенти напередодні організували «Свято Урожаю», де зібрали 1778 гривень, на які закупили для бійців батальйону предмети першої необхідності (каремати, ліхтарики, зубні пасти, термоси).

У свою чергу, Голова Правління фонду Василь Донець відзвітував солдатам і командиру батальйону, про виконану роботу та вручив куплені на зібрані в двомісячний термін гроші чотири приціли нічного бачення, 10 планок для прицілів, 1 бронежилет. Визначили, що наступного разу будуть привезені бронежилети з розвантажувально системою MOLEE, які будуть виготовлятися по спецзамовленню (під збільшену бронепластину) для бійців. Конструкцію жилета узгодили військовослужбовці з керівництвом фонду. Всі побажали один одному добра і миру.

Реквізити для зарахування благодійних внесків
Одержувач: Благодійна організація «Херсонський обласний благодійний фонд «Сармат »
Рахунок: 26006101061001
ЕДРПОУ: 39313845
МФО: 320702
Банк: Херсонське відділення ПАТ «Банк Національний кредит»
Призначення платежу: Благодійна допомога від «Назва організації або П.І.Б.»