До обласного військкомату надійшло два санітарних автомобіля

8 Жовтня 2014 18:04
8632_thumb

http://www.oda.kherson.ua

«Сьогодні до обласного військового комісаріату надійшло два санітарних автомобіля для транспортування хворих та тяжкопоранених в лежачому положенні, які після дообладнання зимовою гумою, будуть передані до батальйону територіальної оборони», – сказав обласний начальник Херсонського гарнізону полковник Сергій Кока під час засідання колегії обласної державної адміністрації.

За його словами, стан медичного забезпечення підрозділів батальйону територіальної оборони задовільний.

«Лікарськими засобами та медичними препаратами підрозділи забезпечені на 70%. Загальна проблема частин гарнізону – це знеболювальне у шприц-тюбиках, яке входить до індивідуальної аптечки військовослужбовця», – поінформував Сергій Кока.

Крім того, під час свого виступу начальник Херсонського гарнізону зазначив, що згідно з рішенням Президента України щодо озброєння населення України у разі явної агресії з боку Російської Федерації, з 06 вересня поточного року розпочато формування рот охорони військових комісаріатів та загонів оборони в адміністративних одиницях області.

«На даний час сформовано 17 підрозділів рот охорони та 18 підрозділів оборони на території області», – додав Сергій Кока.