Пенітенціарії забезпечили херсонських військовослужбовців формою

4 Жовтня 2014 16:40

unnamed2-300x19903 жовтня головою Херсонської обласної об’єднаної організації Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби Ольгою Комаровою спільно з Головою обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Миколо Гайдученком передано військовому комісару Херсонського об’єднаного міського комісаріату полковнику Володимиру Савицькому формений одяг для військовослужбовців.

В рамках соціального партнерства між профспілковими організаціями персоналу виправних установ управління Державної пенітенціарної служби України в Херсонській області та працівників охорони здоров’я обласного рівня протягом серпня – вересня поточного року проведено спільну благодійну акцію, розпочату на звернення військового комісара Херсонського об’єднаного міського комісаріату та  направлено на забезпечення форменим одягом військовослужбовців, які увійшли до складу оперативних груп на ротаційній основі.

З моменту оголошення акції, Херсонською профспілковою організацією направлено звернення до різних організацій та підприємств області. В результаті чого були зібрані благодійні кошти у сумі 6200 гривень, які і використані на виготовлення 25 комплектів камуфльованого форменого одягу.

Успішне проведення цієї доброчинної акції свідчить про те, що місцеві жителі Херсонщини чудово розуміють сучасні негаразди і не залишаються осторонь. Завдяки таким чуйним людям, можна сподіватися на скоріше повернення до мирного життя українському народу.