Микола Томенко: “Запоріжжя визначить, чи матиме Рінат Ахметов свою фракцію в парламенті”

4 Жовтня 2014 11:23
vr1

http://tomenko.ua

Народний депутат, радник Президента України Микола Томенко під час зустрічі з запорізькими журналістами обговорив унікальну ситуацію, що склалася в Запорізькій області.

Зокрема, він звернув увагу на те, що Запоріжжя сьогодні стало «прихистком» Ріната Ахметова, його друзів, бізнесу і більшості проектів. Тому в багатьох округах цієї області до парламенту ідуть кандидати від конкретних політичних сил, а також кандидати, що фінансуються і підтримуються Рінатом Ахметовим.

«Думаю, сьогодні вкрай важливо, щоб мешканці Запоріжжя та області знали, хто представлятиме чиї інтереси у Верховній Раді», – зазначив політик. У зв’язку з цим він звернувся до представників ЗМІ з проханням максимально поінформувати місцеве населення про всіх кандидатів у депутати, які балотуються до парламенту від Запорізької області.

Микола Томенко також висловив сподівання на свідомий вибір запорожців, оскільки «Запорізьку область мусять представляти люди, які захищають інтереси свого міста і області, а не інтереси бізнес-імперії Ахметова, що тимчасово перебралася з Донеччини на Запоріжжя».