У Херсоні нова виставка – «Я – художник!»

3 Жовтня 2014 16:07
17632

http://uct.artkavun.kherson.ua

У наш час високо цінуються різні види мистецтва, серед яких окремо виділяється образотворче мистецтво зі своїм різнобарвним, багатожанровим, багатообразним світом. Творцями цього мистецтва є художники, які 12 жовтня святкують своє професійне свято.

Але щоб стати відомим досвідченим майстром, треба пройти шлях від першого штриха, від першого змаху пензля до персональних виставок.

Напередодні Дня художника в Херсонській міській галереї дитячої та юнацької творчості «Синій кіт» відбудеться відкриття виставки робіт «Від 5 до 25» учнів Навчально-естетичного комплексу «Художня школа» та свято для близько 80 першокласників Дитячої художньої школи.

Під час свята будуть нагороджені переможці ІІ Міжнародного Інтернет-конкурсу «Марка дружби» та Всеукраїнського бієнале текстилю «Світ у клаптику» (м. Вінниця).

Свято «Я – художник!» за участі учнів та їх батьків, викладачів школи та гостей відбудеться 8 жовтня 2014 року о 15.00 в приміщенні херсонської міської галереї дитячої та юнацької творчості «Синій кіт» за адресою: м. Херсон, вул. Потьомкінська, 18.