На Херсонщині відбулась «Школа молодого екскурсовода, гіда-перекладача»

2 Жовтня 2014 11:00
2014-09-26_19-16-10

http://visitkherson.gov.ua

У рамках заходів Таврійського інвестиційного туристичного форуму на базі Новокаховського гуманітарного інституту ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» відбулась перша на Херсонщині «Школа молодого екскурсовода, гіда-перекладача».

Організатори виступили управління туризму та курортів Херсонської обласної державної адмінітрації, за підтримки Департаменту освіти і науки Херсонської обласної державної адмінітрації, Новокаховського гуманітарного інституту ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна».

Учасниками «Школи молодого екскурсовода, гіда-перекладача» стали учні старших класів загальноосвітніх навчальних закладів, гуртківці центрів дитячої творчості, студенти вищих навчальних закладів Бериславського, Каховського районів та міст Нова Каховка, Каховка, Берислав, Таврійськ, які цікавляться краєзнавчою діяльністю та бажають отримати фахову підготовку екскурсовода, гіда-перекладача.

Учасників ознайомили з основами екскурсознавства в Україні та ближнього зарубіжжя, можливостями курсової підготовки фахівців туристичного супроводу.

У найближчий час планується створення у Херсоні та Новій Каховці центрів та курсів для організації навчання усіх бажаючих та підвищення кваліфікації фахівців туристичного супроводу.