Прем’єра фільму «Такі красиві люди» в Херсоні

30 Вересня 2014 13:19
_141200870097

Афіша фільму

1 жовтня тільки на один тиждень в Херсоні у прокат виходить фільм “Такі красиві люди”. Прем’єра відбудеться 1 жовтня 19.00 в кінотеатрі «Мультиплекс».

Фільм представлятимуть режисер і сценарист – Дмитро Мойсеєв (народився і виріс в Херсоні), виконавець головної чоловічої ролі – Костянтин Данилюк, а після перегляду відбудеться обговорення з авторами фільму.

«Такі красиві люди» – дебютна повнометражна робота Дмитра Мойсеєва знята на Національній кіностудії ім. А. Довженко за державним замовленням.
Зйомки проходили на Арабатській стрілці, Феодосії, Києві. Прем’єра відбулася в основній конкурсній програмі 43-го Міжнародного кінофестивалю «Молодість».

Варто відзначити, що фільм брав участь у кінофестивалях в Італії, Польщі, Вірменії, США. Прокат фільму відбудеться в 20 містах України.

Про фільм:
Холодне сонце, вітер, море, риба … Дві подруги, Марта і Люба, тікаючи від суєти великого міста, оселилися на березі моря подалі від людей. З Любою її щаслива родина: добрий, дивакуватий чоловік та восьмирічний син. У Марти – невдалий досвід у шлюбі, успіхи в рибальства, піаніно і самотність. Разом вони влаштовують домашні спектаклі, читають вірші і слухають музику. Однак Марті не вистачає справжнього тепла. Так в її житті з’являється Іван, невдачливий письменник, якому належить вирішити, чи варто він сильних почуттів і чи зможе він ще полюбити.
Фільм «Такі красиві люди» схожий на японське хокку, що простими засобами передає сутність людського існування і яскравість почуттів.

Джерело: 0552.com.ua