У Великолепетиському районі відбувся концерт на підтримку армії

29 Вересня 2014 14:54
8493_thumb

http://www.oda.kherson.ua

26 вересня на центральній площі селища Велика Лепетиха відбувся благодійний концерт на підтримку воїнів української армії, а також тих наших земляків, які безпосередньо перебувають в зоні бойових дій. Підтримати захисників нашої країни прийшли всі небайдужі. Ініціатором благодійного концерту виступив загін самооборони Великолепетиського району.

Протягом заходу у виконанні народного аматорського вокального колективу «Лілея» Князегригорівського сільського будинку культури, вокального ансамблю Великолепетиської дитячої школи мистецтв, Світлани Кострової – викладача центру дитячої та юнацької творчості та Володимира Мікули – соліста Великолепетиського селищного будинку культури звучали українські народні і патріотичні пісні.
Збір коштів та теплих речей на підтримку української армії та безпосередньо для односельців, які виконують свій військовий обов’язок у зоні АТО, проводився впродовж усього заходу. Біля сцени була встановлена скринька, куди люди вносили свої добровільні внески. На зібрані від благодійного концерту кошти будуть придбані речі першої необхідності й передані військовим.