За період літнього сезону Херсонщину відвідало близько 2 млн туристів

25 Вересня 2014 14:56
8459_thumbЗ початку курортно-туристичного літнього сезону 2014 року станом на 15 вересня Херсонщину відвідало близько 2,2 млн туристів, відпочиваючих та екскурсантів з різних областей України, ближнього та дальнього зарубіжжя.
За інформацією управління туризму та курортів облдержадміністрації, значна кількість туристів та відпочиваючих надала перевагу в цьому сезоні відпочинку в індивідуальних засобах розміщення, наметових містечках, садибах сільського зеленого туризму, готелях,  відвідала біосферні заповідники та національні природні парки, здійснили поїздки вихідного дня на узбережжя Чорного та Азовського морів.
Близько 991 тис. осіб охоплено послугами в закладах відпочинку та оздоровлення та близько 1 млн осіб відпочило в індивідуальних засобах розміщення, наметових містечках, садибах сільського зеленого туризму, готелях, здійснили поїздки вихідного дня на узбережжя Чорного та Азовського морів, стали екскурсантами біосферних заповідників, національних природних парків та учасниками міжнародних, всеукраїнських та регіональних фестивалів, проведених в області.
76, 3 тис. дітей забезпечено відпочинком та оздоровленням в дитячих оздоровчих закладах, санаторіях.