Микола Томенко: Освітяни Сходу повинні зробити свій внесок для об’єднання України

24 Вересня 2014 17:04
6-320x160

http://tomenko.ua

Про це радник Президента України Микола Томенко сказав під час зустрічі з працівниками освіти, вчителями Донецької області.

«На вас покладена серйозна місія: зробити все, щоб не продовжувати міфологізацію нав’язаних Росією штучних конфліктів між регіонами України, донести правдиву українську історію та об’єднати в освітньо-виховному процесі молодь Сходу і Заходу, та, власне, всю Україну», – зазначив він.

Микола Томенко в рамках проекту Фонду «Рідна країна» «Твій Шевченко» передав для викладачів Краматорська та Слов’янська факсимільні видання Альбомів малюнків Т. Шевченка, календарі-закладки, щорічники тощо, а також – своєрідну шкільну бібліотечку книг, виданих видавництвом «Веселка».

Під час перебування на Донеччині, радники Президента Микола Томенко та Сергій Куніцин, а також народний депутат Віталій Крутій провели зустріч з офіцерами української армії, що несуть службу на Сході України. Вони передали солдатам медичну допомогу, вручили нагороди і так звані «військові Кобзарі». Також разом з народними депутатами ансамбль колишніх воїнів-афганців «Контингент» провів концерт в одній із військових частин, що знаходиться в Донецькій області.

kobzar-320x181 (1)

Нагадаємо, це вже не перша зустріч народних депутатів-афганців з військовослужбовцями, що беруть участь в АТО. Лише протягом останнього тижня вони відвідали військову частину та полігон в Житомирській області, а також прикордонні частини Херсонської області.