До дня міста молоді активісти створили віртуальну екскурсію по Херсону

24 Вересня 2014 09:31

7578Стартував другий етап фотопроекту “Вулицями старого Херсона”. Проект ініційований міським учнівським парламентом і проводиться спільно з херсонським осередком молодіжної громадської організації ФРІ.
Його ідея виникла на уроках медіашколи в рамках літнього табору “Лідер”. Суть проекту полягає в тому, щоб розповісти про відомі та маловідомі пам’ятки Херсона через віртуальну прогулянку по місту і познайомити з його історією. Всі фотороботи планується публікувати в соціальних мережах.
Школярі Наталія Шубіна – ЗОШ №46 та Катерина Головко – гімназія №1 придумали головних героїв, молодий фотограф Влад Соловйов – ЗОШ №11 (глава херсонської осередку ФРІ) вибрав три будівлі для перших фоторобіт.
Проект не зміг бути таким яскравим, якби молодим лідерам не допомогли дорослі. Знайти історичні факти про обрані будівлі допомогли співробітники дитячої обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.
Представники громадської організації «Регіональний центр інноваційних ініціатив» залучили дизайнера Ольгу Коробко, яка оформила фотороботи. ЗМІ Херсона погодилися підтримати цю ідею і розповісти про проект на сторінках своїх видань.
Молоді активісти обіцяють, що на цьому не зупиняться і будуть продовжувати працювати над цим проектом, залучати нових учасників. Планують наприкінці навчального року влаштувати фотовиставку робіт.

Джерело: МОСТ