Правоохоронці подякували школярів, котрі зібрали гроші для батальйону «Херсон»

19 Вересня 2014 19:23

16209Учні херсонської школи №12 та їх батьки на свято Першого дзвоника замість квітів вчителям принесли гроші для потреб батальйону “Херсон”. Всього тоді було зібрано 9000 гривень, за які придбали необхідні речі для несення служби та виконання завдань бійцями батальйону патрульної служби міліції особливого призначення “Херсон”.
Міліція не могла залишитися осторонь від такої щирої допомоги. З ініціативи начальника УМВС Артура Мерікова спеціально до Дня школи №12 правоохоронці підготували концертну програму та показові виступи кінологів зі службовими собаками.
Вокалісти оркестру Управління співали патріотичні пісні. Сподобалися дітлахам запрошені артисти розважального жанру.
Найбільший захват і сплеск емоцій в учнів викликали показові виступи кінологів. Діти переконалися, що службові собаки – надійні помічники співробітників міліції під час охорони громадського порядку, затримання зловмисників, пошуку вибухівки або наркотиків. Під час показових виступів собаки швидко знайшли закладену вибухівку та затримали “злочинця”.
Від усього міліцейського колективу, від профспілки атестованих працівників, школі передали оргтехніку, волейбольні та футбольні м’ячі.

Джерело: ПІК