У Херсоні медична конференція зібрала близько 400 лікарів

17 Вересня 2014 14:46
group

http://www.city.kherson.ua

Закінчилась ХІІ регіональна науково-практична конференція,  присвячена 100-річному ювілею Херсонської міської клінічної лікарні ім. Є.Є. Карабелеша» «Якість та безпека в сучасній клініці: медичні, соціальні, юридичні аспекти».

У роботі конференції взяли участь  провідні вчені України, а також  близько 400 лікарів лікувально-профілактичних закладів різних форм власності Херсонщини та інших областей України, представники фармацевтичних компаній, виробники медичної апаратури та обладнання, громадськість.

Багато уваги було приділено питанням  менеджменту в медичних закладах, питанням подальшого реформування системи охорони здоров’я.

Відвідувачі конференції також отримали інформацію щодо правового захисту пацієнтів та лікарів. Особливу увагу в своїх доповідях гості звертали на проблеми безпеки пацієнтів, зважаючи на застосування нових стандартів лікування та клінічних протоколів.

В Ході рідких і коротких перерв лікарі мали змогу поспілкуватися з провідними вченими України, задати питання, отримати слушні поради.

Під час конференції була проведена акція по збору коштів на підтримку військовослужбовців, які виконують завдання в зоні АТО. Отримані кошти будуть направлені волонтерським організаціям Херсонщини.