Чиновники херсонської мерії перерахували одноденний заробіток на користь армії

17 Вересня 2014 16:02
1410955312_rrsrsrr

http://khersonline.net

Сьогодні на телеканалі «Скіфія» проходить телерадіомарафон «Ми є народ, которого НЕ здолати!» На підтримку наших військових. Усі небайдужі херсонці вносять пожертви в благодійні скриньки або перераховують кошти на розрахунковий спецрахунок марафону.

Як повідомляє прес-служба мерії Херсона, свій внесок зробили і представники міської влади: мер міста, його заступники, керівники департаментів, управлінь, відділів міської ради перерахували свій одноденний заробіток на підтримку наших захисників. Про це повідомив міський голова Володимир Миколаєнко, який разом із заступниками міського голови та керівниками виконавчих органів міської ради прийняв участь в телерадіомарафоні. Крім того, вони опустили в скриньку для пожертвувань зібрані перед ефіром кошти.

«Хочу подякувати колективу телерадіокомпанії« Скіфія », обласного благодійного фонду« Захист », які організували цей марафон, депутатів міської ради, підприємців, громадські організації, волонтерів, усіх, хто допомагає нашим Збройним силам. Можливо, ми не вирішимо всіх проблем, з якими сьогодні стикаються військові, не зберемо кошти на всі потрібні танки, літаки, підводні човни, але ми можемо допомогти українським бійцям теплими речами, продуктами харчування, медикаментами тощо. Люди відчувають цю підтримку, тому такі акції дуже потрібні », – підкреслив В.Миколаєнко.

Як зазначив заступник міського голови Віктор Іванушкін, міська влада в межах своїх повноважень надає всебічну допомогу нашим військовим, тісно співпрацює з громадськістю, міським військкоматом, сприяє реалізації заходів, пов’язаних з мобілізацією. «Громадська активність, ініціативи жителів міста і громадян України в цілому – це, фактично, свідоцтво того, що в країні відбувається народження нової нації, формування її свідомості», – сказав В.Іванушкін.

За словами заступника міського голови Сергія Черевка, заходи цього року, приурочені до Дня міста, мають особливий зміст – благодійна підтримка військових і переселенців із зони проведення АТО. Вчора, 16 вересня, відбулася молодіжна благодійна акція, кошти від проведення якої будуть передані постраждалим від бойових дій в зоні АТО. Безпосередньо в День міста, 20 вересня, в Херсоні пройдуть акції «Діти-дітям», також організовані в підтримку дітей, які переїхали в наше місто зі східних регіонів.

Марафон триватиме в ефірі телеканалу «Скіфія», радіо «Таврія», включеннях проводового радіо до 22.00 17 вересня.

В холі «Скіфії» (вул.Перекопська, 10) проходить благодійний продаж картин херсонських художників, виручені кошти також підуть на потреби наших захисників.

Спецрахунок марафону:

Одержувач: ХОБФ «Захист», р / р 2600902699786, код 26347439 ХФ АТ «Укрексімбанк» М.ХЕРСОН, МФО 352639

Призначення платежу: пожертва на потреби армії