Громадськість Великоолександрівщини відзначила день фізичної культури та спорту

16 Вересня 2014 08:47
8306_thumb

http://www.oda.kherson.ua

З цієї нагоди на центральному стадіоні «Колос» селища Велика Олександрівка відбулося велике спортивне свято, в якому взяли участь найактивніші шанувальники спорту та найзавзятіші прихильники здорового способу життя.

Представники установ району, навчальних закладів також взяли участь у легкоатлетичній естафеті «4 по 100», де у двох вікових категоріях кращими стали представники Великоолександрівських ЗОШ №1 та №2. За традицією, наймасовішим як за кількістю гравців, так і вболівальників став футбол. Про свою участь у турнірі із міні-футболу заявили вісім любительських команд із сільських та селищних рад району. Жадану перемогу отримала одна із найсильніших команд району – Новодмитрівський «Інгулець».
Під час насиченої спортивної програми переможці змагань, кращі гравці, найактивніші спортсмени отримали грамоти, дипломи, подарунки і, головне, – гарний настрій, позитивні емоції та невичерпний заряд бадьорості, які притаманні всім шанувальниками фізичної культури, спорту та здорового способу життя.