Цюрупинськ відсвяткував 930-річницю свого заснування

15 Вересня 2014 15:34
21082014_0413 вересня 2014 року м.Цюрупинськ святкував 930-річницю свого заснування. Святкування розпочалося молитвами за єдність українського народу, за місто, за Україну. На міському стадіоні відбувались спортивні змагання, які були присвячені Дню фізичної культури та спорту. Відкрили змагання – голови районної державної адміністрації Василь Борисов та районної ради Лариса Снігур. Участь у спортивних змаганнях взяли учнівська молодь, працівники райдержадміністрації та всі небайдужі до здорового способу життя.
Святкування продовжилося на Набережній, де гостей та мешканців міста зустрічав духовий оркестр, який виконував українську музику. Крім урочистостей гостей та мешканців міста чекали концертна програма «Ми твої діти, ми твої квіти, Україно», в рамках якої пройшли:
– спортивні змагання для дошкільнят «Будьмо радісні і здорові, спритні дужі та бадьорі», конкурс малюнків на асфальті;
– бал маленьких принцес «Диво-квітка»;
– розважально-ігрова програма для дітей «Країна чудес»;
– майстер-класи з бісероплетіння, виготовлення кукли мотанки, оригамі, виробів із солоного тіста, тощо, розпочнуть роботу атракціони, запрацює «благодійне містечко»;
– благодійна акція «Мої вітання військовослужбовцю» – малювання малюнків дітьми;
– прогулянка на катері, спортивні покази.
Під час свята проходила благодійна акція та ярмарки, зібрані кошти на яких будуть направлені на допомогу військовим. Відвідали свято близько 2000 мешканців та гостей міста.